maanantai 11. elokuuta 2014

Yleisiä ohjeita sähköistä toimintaa ajatellen

Tässä ikäänkuin kertauksena vielä miten toimitaan.
  • Torstain kokouspaikasta on tullut kyselyitä -iso kiitos aktiivisuudesta! Tästä blogista löytyy välilehti nimeltään "Tapahtumat" ja sen alle on tarkoitus laittaa myös kokousinfot. Mikäli erillinen välilehti kokouksia varten tarvitaan, otetaan asia esiin kokouksessa tulevana torstaina ja päätetään miten toimitaan.
  •  Pöytäkirjoja emme tätä kautta tule julkaisemaan. (Korkeintaan otsikkorungon julkaisemista pitäisin järkevänä, mutta tarvittaessa otetaan sekin asia esiin tulevassa kokouksessa.)
  • Yhteydenotot mieluiten yhdistyksen sähköpostiin jonka osoite löytyy sivupalkista.
  • Blogissa on kommenttilaatikko ja anonyymina kommentointi on myös mahdollista. Toivomme kuitenkin anonyymien käyttävän viestin perässä nimikirjaimia tms. "allekirjoitusta", mukavampaa siten kuin pelkkä puskista huutelu. 
  • Olemme laittaneet tarkastuksen kommentteihin päälle, eli sivusto ei julkaise heti kommentteja. (Tämä maininta lähinnä jos on joku joka ei ole blogeissa aiemmin liikkunut ja ihmettelee miksei oma kommentti näy.) Kommentit tallentuvat odottamaan sisällöstä vastaavia ja voimme päättää mitä julkaisemme ja mitä emme. Senjalle iso kiitos kommenttien testaamisesta! =)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivulla vierailleet