sunnuntai 24. elokuuta 2014

Teatteriin lähtijöitä?

Tarkoituksenamme olisi lähteä yhteiskuljetuksella Tampereelle teatteriin. Retkelle ovat tervetulleita niin jäsenet kuin yhdistykseen kuulumattomatkin. Lähde mukaan iloiseen seuraan vaikka, veljenpojan, isotädin, lapsenlapsen tai vaikkapa kummin kaiman sedän serkun kanssa!

Ensisijaisesti olisimme lähdössä reissuun, johon myös lapsia voi tulla (yli 6-v. suositus). Tällöin näytös olisi Tampereen teatterissa Saiturin joulu ja päivä joko lauantai 13.12. tai tiistai 16.12.  

Toinen vaihtoehto olisi Teatteri Palatsissa Me and My Bodyguard perjantaina 12.12. 
Kolmantena vaihtoehtona on Teatteri Palatsin Ihan tuuliajolla torstaina 11.12.
 
Se näytös, mikä saa eniten kannatusta, on se jota mennään katsomaan. Kaikille tilataan sama menu (erityisruokavaliot ilmoitettava myös).

Kun tiedämme lähtijämäärän, niin katsomme, onnistuuko meiltä teatterireissu. Lähtijöitä tarvitsisimme tosiaan ainakin 20 henkilöä, jotta saamme ryhmäalennuksia. Muussa tapauksessa hinnat nousevat.
 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yhdistyksen sähköpostiin niin saat lisää infoa aiheesta. 
Huom. Puheenjohtajan toimesta on jäsenille mennyt info sähköpostitse jo aiemmin kuluneella viikolla. Arvoisa yhdistyksemme jäsen, jos et ole vielä lukenut ko. postia niin kipaisepa avaamaan sähköinen postilaatikkosi!

Toivomme alustavat ilmoittaitumiset matkaan mukaan haluavilta tähän asukasyhdistyksen sähköpostiin torstaihin 4.9.2014 mennessä. Eli montako olisi lähdössä ja mikä olisi paras vaihtoehto.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivulla vierailleet