keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäteatteriretkestä & talkoopäivästä

Jäsenistölle tiedoksi  vielä tätäkin kautta, että lukekaahan postinne ja kommentoikaa. Sähköpostiin on pari päivää sitten tupsahtanut postia aiheesta. Eli vaihtoehtoja lähialueen kesäteattereista sekä vaihtoehtoisena ehdotelmana porukalla tanssimaan jollekin lavalle lähteminen.
Tähän mennessä teatterista on kiinnostunut yksi henkilö ja hänkin on valmis lähtemään minne enemmistö haluaa mennä.

Ympäristötalkoista tullaan ilmoittamaan lähemmin, kunhan saadaan säätiloista jonkinlainen hahmotelma. Mikäli Posti saa merkittyä paikat joihin postilaatikoita pitää siirrellä, voidaan talkoilla toteuttaa sitäkin hommaa. Postin tiedotteessa selväsanaisesti lukee "Mikäli emme tapaa teitä kyseisenä ajankohtana, merkitsemme ehdottamamme paikan merkkivärillä". Tähän mennessä mitään merkintää ei ole tullut.

3 kommenttia:

 1. Olisitteko ystävällisiä ja soittaisitte 8.6. Postin kirjeessä olleeseen puhelinnumeroon tai vastaisitte lähettämääni sähköpostiin, niin selvitän laatikoiden paikat. Olisi myös hyvä tietää kenenkä kanssa on tekemisissä, asukasyhdistys on aika laaja käsite, sähköpostissa tulee olla kirjoittajan nimi.

  terveisin Osmo Kaikuvuo projektivastaava Posti Oy

  VastaaPoista
 2. Postin edustaja tulee heti paikalle, kun saadaan sovittua aika tavata jonkun oikean henkilön kanssa eikä sähköpostin allekirjoittaneen asukasyhdistyksen, joka käsittääksen on useampia henkilöitä joilla on jonkinlainen henkilöllisyys. Siis tavataan vaikka maanantaina Vanhan kauppalan keskusteluitten jälkeen kello 19.15. Ilmoittaisitteko ajan ja paikan maanantaina 8.6. kirjeessä on puhelinnumero.

  terveisin Osmo Kaikuvuo projektivastaava Posti Oy

  VastaaPoista
 3. Herra Kaikuvuo:
  Mikäli ette tiedä, niin yhdistyksen alueella asuu useampia ihmisä joita ko. yhdistys edustaa ja jotka odottavat sitä virallista merkintää. Kyse ei ole yhden perheen postilaatikkoepäselvyydestä. Lisäksi tässä on Isotalonkadun varrella rakenteilla paritalo johon näillä tiedoin muutetaan syksyllä. Heidänkin postilaatikkopaikkansa, kuten myös näiden rakentamattomien tonttien pitäisi samalla katsastaa. Kun nyt siirrämme postilaatikoita haluamme ne paikkoihin jotka ovat lopulliset.
  Yhdistyksiä hoidetaan tällaisissa tapauksissa harrastuspohjalta silloin kun omilta töiltä yms. jää aikaa. Joten jos vastaat perjantaina iltapäivällä lähellä neljää ja yhdistyksen sähköposti on viimeksi luettu perjantaina aamupävällä, et voi olettaa että luemme tätä jatkuvalla syötöllä.

  Pyydämme Sinua lukemaan sähköpostisi, olemme vastanneet siihen.

  VastaaPoista

Sivulla vierailleet