tiistai 19. elokuuta 2014

Liikkuuks tää?!?

Vastaus: Kyllä vaan. Tai no ei tämä ruutu liiku, vaan sarkkilalaiset ihmiset! =)
 -Ainakin niin toivomme ja kovasti yritämme.


Meillä on nyt liikuntaryhmä! Innokkaita ei ole vielä monen montaa ilmoittautunut, mutta mukaan mahtuu. Eli jäsen tai ei, niin tervetuloa kanssamme liikehtimään.

Me aiomme lenkkeillä. Jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Isotalonkadun ja Vanha Tampereentien risteyksestä klo 18:30 lähtee lenkkiryhmä liikkeelle. Tarkoitus on liikkua mukavassa seurassa rauhallista tahtia. Eli mukaan voi tulla vaikka ei olisi mikään ns. himoliikkuja.

Lenkkiryhmällä ei ole vetäjää, vaan liikkeelle lähdetään sillä porukalla mikä kulloinkin on paikalle saapunut. Tässä ryhmässä mukana on myös koiria, mutta koirien kanssa liikkuvat voidaan erottaa omaksi porukakseen mikäli koirien mukana olo haittaa. Mukaan tulevan koiran pitää olla täysin omistajansa hallinnassa ja koira ei saa olla irti.

Mitä muuta me aiomme tehdä? No meillä on kaupungin kanssa vireillä jotakin pientä. Katsotaan onnistuuko. Infoamme tästä tarkemmin, kun tiedämme lisää. Talvella, jos vain on lunta, tarkoitus olisi saada latu järvelle. Ensi keväästä on tarkoitus hyödyntää rannan parkkis. Miten, jää nähtäväksi. Jos Sinulla on ideoita, ole ystävällinen ja laita sähköpostia yhdistykselle. Katsotaan mitä voimme asian eteen tehdä.
 
Tapahtuma -osiossa on nyt ikäänkuin pysyväisinfona tietoa meidän lenkkiryhmästämme. Olemme tehneet kokouksia varten oman välilehtensä ja tuonne tapahtuma-osioon tulemme laittamaan muiden tapahtumien kuin kokousten infon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivulla vierailleet