keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kirpputori elokuussa

Asukasyhdistys on päättänyt järjestää kirpputorin valtakunnallisena siivouspäivänä, joka järjestetään seuraavan kerran elokuun viimeisenä lauantaina (29.08.2015). Siivouspäivä on valtakunnallinen kirpputoritapahtuma jolloin kenen tahansa on mahdollista pystyttää kirpputori.

Olemme saaneet Ikaalisten kaupungilta luvan käyttää alueen myymättömiä tontteja kirpputorin myyntipaikkoina. Kirputori on tarkoitus toteuttaa peräkontti/myyntipöytä/viltti kirppiksenä, siis miten kukin myyjä nyt haluaakaan toimia ja miten meillä on paikkoja varattavissa. Myyntipaikat ovat ilmaisia ja myymään ovat tervetulleita myös muut kuin sarkkilalaiset. Toivomme päivästä mukavaa sosiaalista tapahtumaa.

Tarkoitus on heinäkuun loppupuolella järjestää aiheen tiimoilta kokous jossa käydään paremmin läpi mm. myyntialuetta, toimintaa yleensäkin, yhdistyksen omaa myyntipöytää (tulee toimimaan lahjoitustavaroin) ja tarkoituksena on myös aikaansaada pöytä "vie mennessäs" tavaroille joita ei myyntiin haluta/voida ottaa. Yhdistykselle lahjoitetut tavarat jotka eivät mene kaupaksi tullaan lahjoittamaan johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen.

Mikäli olet aiheesta kiinnostunut ja haluat päästä siivouspäivän postituslistalle, ole ystävällinen ja laita viesti yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen sarkkilanportti(at)gmail.com -kiitos-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivulla vierailleet