tiistai 21. heinäkuuta 2015

Artemisia vulgaris
Pikkuisen jäi vaiheeseen puutarhatalkoiden tuotos. Pujo kukkii nyt.

Mikäli pihasi lähistöllä kasvaa ko. kasvi ja alat kärsiä mystisesti nuhasta tms. ulkoilun yhteydessä, kannattaa tämä kitkeä pois. Pujo aiheuttaa helposti voimakkaita allergisia reaktioita.
Kevyen liikenteen väylä!?!
Tämän päivän (21.07.2015) paikallislehdestä saa sellaisen käsityksen, että olemme saamassa sittenkin kevyen liikenteen väylän. Paikallislehden (Pohjois-Satakunta; sivu 3) jutussa käy ilmi, että aiheesta on keskusteltu toritapahtumasa jossa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Äijö ja kaupunginjohtaja Kalle Mäkelä olivat torilla kaupunkilaisia tapaamassa.
Tarkalleen lehdessä lukee, että kevyen liikenteen väylää on tarkoitus alkaa rakentaa tänä vuonna.
Uskoisin, että mikäli tämä todella toteutuu nyt on täällä Sarkkilassa useampikin ihminen todella onnellinen. Fakta on ettei tuo Vanha Tampereentie nykyisellään palvele mitenkään kävelijöitä, pyöräilijöitä yms. Reunaviivan jälkeen on käytännössä heti oja, joten liikkuminen tapahtuu pakostakin ajoradan puolella.Leikkipuisto
Kuten aiemmin kerroimme, meille tulee leikkipuisto. Puistossa on jo keinut ja ihan keinuttavassa kunnossa. Varsinkin ns. hämähäkkikeinu on lasten mieleen.
Aikanaan puistosta tulee varmasti todella hieno. Sijaintikin on erinomainen, kun on pyörätien varressa.

Kiitos kaupungille! =)
Taivas!
 Kaikuvuo/Posti lupasi toimittaa lomakauden jälkeen kartan josta näkyy postilaatikoiden sijoituspaikat. Olemme sopineet, että lisäämme ko. sijaintikartan blogiimme. Yritämme saada kartan näkyviin tänne viimeistään elokuun loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivulla vierailleet